01.okt.2010 | 07:40

Grey Morning # FridayDa rakk jeg en liten tur innom før jeg skal spise frokosten min videre,og drikke opp café Latten min før jeg må stelle meg videre,så jeg ikke ser ut som et fugleskremsel. Kjører litt blackstyle og litt avslappet klesstil. Men svart tunika,.litt løse "joggebukser"(ikke helt jogge bukse, det er en mellom ting mellom 10% harem,og joggebukse). Så har jeg belte i midjen og et fint enkelt lilla smykke. Skal prøve å få tatt et bilde,men forløpig får dere forestille derer outfiten today. heheNyeste episoden av "Vampire Diaries" har kommet ut på til å se online eller for å lastes ned.

Håper alle får en fin start på helgen, igår så ble det ikke så mye pensumlesing som jeg hadde håpet på pga hodepinen som kom. Har fremdeles litt vondt i hodet. Men det får gå. Må inn til Oslo for å ha en seminarforelesning,så jeg vet hva muntlig trenings oppgaven skal være til neste fredag.

Ha en fin dag! Været ute hos meg er grått og trist.

NOEN SOM HAR HØSTFERIE? heldig dere, jeg har ikke det.hehe0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits