02.okt.2010 | 22:58

Laurdagen minSelvom lørdagen ikke er helt over ennå (for min del),så tenkte jeg skulle skrible ned noen tanker om dagen. Er ikke så mye å berette akkurat . Vært en skikkelig grå høstvær aktig dag,hvor man egentlig bør være inne å kose seg enn å gå tur ute. Men gikk en tur tidligere dag og knipset et par bilder. Skikkelig guffent idag.

Lå lenge i dag pga hodepine som ikke ville gi slipp,men fikk jo en gledelig nyhet rundt halv ti tiden da jeg fikk en telefon fra Coop Mega om at jeg har blitt innkalt til et jobbintervju nå på mandagen. Sjekket timeplanen i etterkant,så jeg at jeg ikke hadde noe forelesning heller.Så da går jeg ikke glipp av den heller.Har ikke gjort noe særlig pensumrelatert heller, vært uvel hele dag. Slapp,hodepine som ikke gir seg med hodetabletter,nok drikke osv. Har hatt null energi,ekkelt å være sånn.

Nå tenkte jeg å få med meg én episode av Glee og kanskje én av NCIS:LA i samme slengen hvis ikke pcen skrur seg av pga den er overhetet som den gjorde i går natt.


4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!UtenVerdighet - Anne Belinda:

sv; Awh så koselig at hun sover sammen med deg! helt sant, man blir utrolig knyttet til et kjæledyr, min kjæreste kanin døde for 3 dager siden, og den følelsen er nesten ulevelig.

det er en ekkel følelse, og føle seg litt tom og følelses løs man vet liksom ikke hva det betyr, og da blir det på en måte veldig ille. ja.. noe sånt.

ha en fin natt!

TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Håper hodepinen er vekk, har også hatt en skikkelig ille en i et par dager.. ha en fin søndag videre.

03.okt.2010 | 13:56
URL: http://www.trinecam.blogg.no
carinacharlotte:

Jobbintervju blir spennende da :D håper du får den :)

03.okt.2010 | 14:23
URL: http://missbee.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

carinacharlotte: Takker=) håper jeg får den ja!

03.okt.2010 | 15:04
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits