03.okt.2010 | 14:55

Klør i fingrene

Ikke bare pga av psoriassisen min,men at jeg litt lyst å skaffe eget domene. Sett mange av de faste bloggene jeg leser har gjort det,hvis ikke skiftet til en annen bloggplattform. Men det er jo ganske i tankekasse stadiumet,har ikke råd til det akkurat nå. Men tar gjerne mot tips hvor jeg kan skaffe meg et billig domene(på one.com koster det for den billigste løsningen 10 kr pr mnd.),kanskje årspris?eller noe.

Nok om det, bare en tanke som streifet meg nå. Frister å være sin egen herre,og på blogg.no er det noe strings attached(.f.eks dumme google reklamen).Skikkelig kjedelig vær ute idag,regner som bare det. Er i daffemodus,ikke lyst å lese pensum. men det er jo perfekt innevær for å lese pensum. Ovenfor ser du boka jeg har begynt å små lese i, jeg har det med å begynne en bok og for å legge fra meg den. Litt sånn vil lese mest mulig bøker på én gang,og det er jo ikke lurt. Værtfall ikke for min del. Men fikk så lyst å bryne meg på den boka,og har lest litt hittil (og jeg liker det jeg leser).Boka er ganske lettlest,og flytende språk. Har tatt en bitte liten pause i "Sookie Stackhouse Novels" serien,skal forsette med den etter jeg er ferdig med den boka ovenfor. Fikk lyst på forandringer, leser så utrolig mange serier og ikke så mye enkelt bøker.Men får vel gjøre noe fornuftig idag,pensum. Formen er mye bedre, selvom hodepinen er i bakgrunn. Har bare ikke vært helt i form generelt de siste par dagene,ukene. Vært slapp,uopplagt og føler som jeg er svimmel på en måte. Kroppen føles som gele,for å si det på en måte. Men heldigvis ikke konstant,men skal til legen den 26.okt med psoriassisen min,da skal jeg ta opp det.

Hun fastlegen jeg har er litt merkelig på det punktet å ta opp flere problemer på en gang,skjønner jo at man ikke kan komme å slenge ut 5-6 ting,men sist gang jeg snakket om 2 forskjellige problemer jeg hadde fikk jeg beskjed om at vi tar én ting av gangen. Vurdere litt å skifte fastlege.

Ønsker alle en fin søndag!

Skal velge et par stykker(siden jeg er på etterskudd) med bloggportrettene, så hvis du vil kan du jo melde deg på her,så velger jeg ut kanskje deg.. Husk å skriv mail der det er påkrevd! En del som har glemt både bloggadresse og epost,da blir det litt vanskelig for min del å finne frem!

Lyst å lese tidligere bloggportretter?Klikk her!
Liker du bloggen min,lyst å følge den via bloglovin gjør du min dag litt lysere!5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!crazycoconuts:

Så fint bilde!, for sånn skikkelig høststemning av fargene på bloggen din :-D

03.okt.2010 | 15:03
URL: http://crazycoconuts.blogg.no
Nina-Martine:

Har ikke fastlege lenger jeg, hatet virkelig fastlegen min, så jeg slutta. Men sliter med å velge en ny en....

03.okt.2010 | 19:11
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Nina: er litt i tankeboksen om det også! føler fastlegen min til tider kan være litt "la oss prøve å ta dette fortest som mulig så jeg får flest pasienter"..

04.okt.2010 | 00:19
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

crazycoconuts: Takk=) koselig å høre det! fikk lyst å forandre bloggen etter årstidene.men fant ikke helt riktig høstblad-aktig bilder,men bestemte meg for å gjøre litt mer med farger osv.

04.okt.2010 | 00:23
URL: http://nina89.blogg.no/
Håvard:

Flere som begynner å komme i høstmodus ser jeg :) Har nok en herlig tid i vente nå fremover med masse flotte farger. Så bare å knipse mange flere bilder!

Ser forresten du tenker tanken med ditt eget domene, og du har da en rekke muligheter å velge blant. One sin laveste løsning har en pris på 10 kr mnd - (ikke glem at det er pris UTEN mva og etablering) så totalt snakker vi om ca kr 400 året ( ps. viktig å lese de små skriftene :) ). Men det er mange gode og aktuelle løsninger du bør vurdere før du bestemmer deg for hvor du ønsker websiden din.

Hvis du trenger hjelp til å sette opp bloggen din kjører vi nå en gratis runde for ny-etablerende selvstendig bloggere, der vi tar jobben med å ordner alt av det tekniske oppsett av blogg plattform samt installasjon av de siste og beste tilleggsprogrammer du måtte trenge. Et bra og godt oppsett er med på å hjelpe akkurat din blogg å nå frem til nye besøkende over hele landet. Dette er forresten et gratis tilbud vi nå tilbyr for de som trenger hjelp til å få en kickstart på blogge karrieren (verdi kr 997,-)

Lykke til med avgjørelsen og ikke vær redd for å ta kontakt for evt. spørsmål. God bedring!

04.okt.2010 | 13:26
URL: http://LettPaNett.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits