04.okt.2010 | 00:37

I didn't know that..

Sundays could be so boring as yesterday. Okay, sundays in general are boring. Gawd,som en kjedelig dag det var i går. Jeg syntes alt jeg gjorde var kjedelig, litt sånn kjedelig start på dagen. Ikke i form eller humør til å gjøre noe annet enn å daffe. Broren min kaller meg for dovendyr og i går var det rett term for meg.Med hadde en helt grei søndag,selvom det var regnfull og litt kjedelig. Har ikke så mye mer å berette for dere kjære lesere. Annet enn at jeg skal se på én episode av "Glee" før jeg legger meg. Så er det jobbintervju for min del i morgen!


meg og skuespillerene fra glee. It's a secret. hushhush.need to know basis!

Sier natta og ha en kjempe fin mandag!


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!PAULINA :

ÅÅÅÅÅ sååå utrolig kult =) this made my day så langt.. har ikke lyst å dra på jobb.. så det var akkurat dette jeg trengte... hehehhe skal ikke så mye til å glede meg =) kult bilde! det synes jeg =) morsomt! ha en fin mandag =) klemmer =)

04.okt.2010 | 10:18
URL: http://way2lucky.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits