04.okt.2010 | 11:48

Del 2: Jobbintervju next

Da er jeg tilbake fra jobbintervjuet. Det var et hurtig jobbintervju hvis jeg skal klassifisere det. Var litt mye å gjøre for hun som egentlig skulle intervjue meg,så en annen måtte gjøre det. Men følte jeg fikk presentert meg som den rette for jobben. Men det er 3 andre som har søkt. Så jeg krysser alle fingrene mine og tærene mine at jeg lander denne jobben. Den er bare 15 min gåavstand fra der jeg bor!Liker jo å jobbe med mat,og være blant folk.Så jeg føler jeg kommer til passe til jobben og kommer til å trives..

hentet fra @weheartit.com

Skikkelig guffevær ute og jeg har mest lyst å slappe av videre,men vi får se ann hva jeg gjør. Pensumlesing passer ypperlig for denne slags vær. Skikkelig innevær delux! Selvom det er samme vær som igår,så har jeg ikke den søndagsfølelsen idag!Kanskje pga det er mandag,men dere skjønner ..

Ønsker fremdeles alle som solstråler som legger igjen kommentarer,eller er på besøk en kjempe fin (regnfull) dag!


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!❤ SARA - HVER DAG! (Har headerkonkurranse!):

Aw, den "checklista" var søt :'D

04.okt.2010 | 13:25
URL: http://sarahverdag.blogg.no
carinacharlotte:

Spennende, du får si fra når du hører noe mer da :D krysser fingrene!

04.okt.2010 | 23:00
URL: http://missbee.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits