04.okt.2010 | 19:11

IKEA TUR IT IS

Da bestemte vi oss for å ta oss en liten IKEA tur vi her hjemme. Vi skal kjøpe sånn pcmatte sånn pcen kan være på når man har den på fanget. Les VARSKU: permanent skader på lår etter laptop

Har fått lest bitte litt pensum,er i inni en periode hvor pensum lesing ikke er på topp. Prøver å lese,men går så saktig fremover at jeg mister helt fokus,blir lett distrahert. Værtfall  nå i helga,får heller ta igjen som bare det dagene fremover.


fant dette morsomme bildet. hehe


Regner med at det blir nok litt annet en bare pcmatter som blir kjøpt. Sånn er det alltid med IKEA turer. Man ender opp med mer enn man forventet. Kanskje like greit at jeg ikke har fått inn lønningen ennå fra det forrige arbeidsstedet mitt.

Ønsker alle en fin mandagskveld fremdeles! Skal prøve å lese videre pensum,ehm.. legge vekt på prøve.huffhuff!


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Ine Andrea :

Hahaha, den puta kjøpte jeg og idag! :P

04.okt.2010 | 19:54
URL: http://ineertvaag.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits