04.okt.2010 | 23:35

Treskemaskinen min har fått seg en pute å sitte påhentet fra ikea.no(Varenavn: Bräda kr 129)


Det ble ikke så mye mer enn dette(bilde ovenfor) for min del etter endt IKEA handle tur. Mamma,pappa og Marita kjøpte seg noe mer. Har ikke noe cash ennå før neste uke. Møtte Camilla & Marthe på IKEA, det var kjempe koselig. Må treffe de igjen senere,ble litt kort møte.

Ja, treskemaskinen(min pc av en Toshiba modell,ca.3 år snart),begynner å dra årene i forhold til pcleve tid. Den bråker som bare det. Irriterende,men det er noe de andre ikke bryr seg om(tror jeg),men jeg irriterer meg over. Kan ikke ta med denne(store//15,4") på skolen når den bråker sånn. Har jo "baby" pcen min som jeg bruker til skolebruk som jeg heller tar med meg.

Tar igjen pensumlesing i morgen, i kveld skal jeg slappe av litt mer. Hodepinen er på anmarsj igjen,og energi nivået er lik null selvom jeg har sovet leenge(sammenlagt).

Anbefaler denne pc puta ovenfor,kjempe deilig å ha på fanget!


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!crazycoconuts:

Så smart :)

05.okt.2010 | 09:59
URL: http://crazycoconuts.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits