04.okt.2010 | 23:58

Change of plans

Hadde planer om å være litt mer oppe,men nå har hodepinen ankommet(heldigvis ikke så ille..bare murring som jeg kaller det...men jeg orker ikke å sitte å se på noen tvserier på pcen for å si det sånn). Så er jeg ganske trøtt av en merkelig grunn,trodde pga jeg har sovet den kvoten jeg skulle at jeg skulle være trøtt. Men jeg blir veldig lett værsjuk også.


fra boken "Spis,elsk,lev" av Elizabeth Gilbert

Har veldig lyst å lese videre i den boka ovenfor,men jeg vet ikke om jeg orker heller. Slappfisken melder seg ut av denne omverden. Får sove et par timer til,så er det forelesning i morgen.Heldigvis ut på ettermiddagen(whoopi!). Så jeg slipper å stå opp i gryningen for å rekke bussen. I morgen får vi igjen kvalifiseringsoppgaven,svar om den er godkjent,hva som må endre før den skal leveres for siste gang neste tirsdag.

Hvis jeg ikke får den godkjent så kan jeg ikke ta eksamen i det faget. Så jeg håper jeg har bestått!Hentet fra @weheartit.com//bildet er linket til eier..

Håper alle har hatt en fin mandag!

Gjort noe spesielt på mandagen din?

2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

nope. bare vært på ikea ;) hehe

05.okt.2010 | 00:03
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARITA GUNDERSEN: samme her=D

05.okt.2010 | 18:25
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits