05.okt.2010 | 23:59

La Dolce Vita

Etter hvert som jeg leser boken "Spis,elsk,lev" av Elizabeth Gilbert, så virker italiensk mer og mer vakrere som språk. Som hun selv skriver om i boken så ville hun lære pga det var et fint og vakkert språk, alt blir vakkert. Kanskje ikke ordrett,men etter det er jeg forstår. Har ikke kommet så veldig langt,men satt å  lese den på bussen på vei hjemover fra Oslo,pensum fristet ikke der og da.


Javier Bardem og Julia Roberts i filmatiseringen av boka. Selve filmen har fått ikke så bra terningkast,men det skal ikke hindre meg i å se den.men først vil jeg lese ferdig boka.

Tirsdagen har vært en ganske lang dag egentlig, etter jeg kom hjem tok jeg en powernap, eller trodde det skulle være det men ble liggende i senga og slappe av,filosofere. Kvelden gikk,nok en dag hvor pensum tapte ovenfor slappfisk monsteret. I morgen skal jeg prøve å skjerpe meg,være flink..Være stolt over å gjort noe  fornuftig.Nå skal jeg se siste episode av sesong 1// Glee. Har lastet ned de to første av sesong 2. Så jeg har noe å se på når jeg har glodd ferdig. Skal opp tidlig i morgen,prøve å komme meg på forelesningen denne gangen .Frister ikke å drasse kroppen opp klokken 07:00.

Hvis ikke jeg får somlet meg inn på blogg.no for å si natta til mine kjære lesere,så sier jeg det nå!

Natta!

ønsker alle en fin onsdag!


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Kine Madeleine:

Natti natt :))

06.okt.2010 | 00:07
URL: http://kinem2.blogg.no
MARITA GUNDERSEN:

jeg vil nok se filmen ;P har ikke tid til å lese boka :)

06.okt.2010 | 00:12
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits