06.okt.2010 | 08:01

Guffevær og daffemodus

Skulle egentlig ha dusjet,men orket ikke tanken idag. Var så trøtt og sigen at jeg bare tok the easy way og satte opp håret mitt(Ikke at jeg kommer til å gå rundt som en luktende zombie,men det er håret det står på..). Får så fort fett hår,så jeg må nesten vaske håret hver eneste dag. Men leste et sted at det ikke er lurt. Så jeg prøver å la det gå 1 dag mellom,men det er ikke ofte.

Sidesporet litt. Skal prøve å komme på en tidlig forelesning for en gangs skyld.Har droppet det 2 onsdager på rad nå,så jeg må skjerpe meg. Som en  halv zombie sitter jeg her,ferdig med frokost og snart drukket opp kaffen min.Nei,må løsrive meg fra pcen. Pakke sekken,gå opp til bussholdeplassen. Regnvær ute, og jeg har ikke så særlig bra skotøy eller yttertøy.

Har så mye jeg må kjøpe neste påfyll fra kjære lånekassen.

1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!missM :

Hehe, høres ut som meg i dag, klarte ikke komme meg i dusjen... så da ble det oppsatt hår. Men det er sant at håret blir mer fett av å vaskes ofte. Jeg prøver å vaske det ver 2-3 dag. Dusjer jo da, men vasker ikke håret, bruker en god gammeldags badehette ;) Men det tar en måned eller to til håret blir vant til ikke å bli vasket så ofte, så da blir det mye luer og andre hodeplagg ;)

06.okt.2010 | 09:23
URL: http://loosethreads.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits