06.okt.2010 | 20:36

Feel like I'm on a boat on daily basis

Har enkelte dager hvor kroppen min er skikkelig ulage, det som har vært kjempe ekkelt de siste par ukene(har variert i styrke),men den følelsen at kroppen min er på en båt,den gynge følelsen. Ikke direkte svimmel,men føler som kroppen er litt gele og ustabil. Til tider orker jeg ikke å reise meg opp pga jeg redd for å falle sammen,eller miste balansen(det som er igjen av den). Skal til legen den 26.okt hvis ikke jeg husker feil,så jeg få ta opp det da med henne. Kanskje noe med balansenerven eller noe.

Men det er ikke hver dag,men når det først kommer samtidig når jeg er trøtt og sliten,så blir det ikke noe koselig å sitte i en forelesnings sal.Anyway,enough about me! Eller ikke helt ferdig med meg ennå. Hold on liksom. Må jo skrive litt om skoledagen,ikke at den var noe særlig spennende. Fikk karret meg opp til tidlig forelesning(10.15-12.00), så leste jeg på kantina mens jeg gomlet i meg matpakken som jeg tok med meg hjemmenfra,for å så stikke innom Akademika å sikle over fine kladdebøker som ser ut som en bok,som du kan skrive i(er jo poenget det,men ser fra utsiden som en vanlig bok,ikke vanlig kladdebok).Så var jeg på en forelesning fra 14.15-16.00..Satt der å holde å duppe på,gomlet i meg kvikk lunsj til den store gullmedaljen. Kaffe satte jeg stopper for pga magen min ikke ville godta noe mer inntak idag!Så mer pensumlesing satser jeg på  imorgen,tar meg en lesedag hjemme.Hvor jeg skal gjøre ferdig forandringene på kvalifiseringsoppgaven min og prøve å lese ferdig et kompendium. Vet ikke om det er å sitte listen for høyt for en dovendyr.

Håper dere har hatt en mer spennende og kanskje ikke så fullt så trøttenes dag som min!

Noen kveldsplaner?

4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Siw Chr. Christiansen:

SV: tusen takk:) hjelper så mye med sånn støttende kommentarer :)!

06.okt.2010 | 21:00
URL: http://siwchristiansen.blogg.no
Nora:

SV: Det var ikke noe galt, bare årlig vaksine ;)

06.okt.2010 | 21:17
URL: http://wickedmango.blogg.no
Christine:

Drikk masse vann, spis frukt og grønnsaker og ta en gåtur eller løpetur i løpet av uken! :D Der hjelper skikkelig. Knekkebrød med makrel i tomat til frokost, en smoothe i løpet av dagen og drikk mye! Hode trenger mye væske i løpet av en dag, hvertfall når man er student :) Og hvis du ikke har tid til en løpe tur så gå av et par bussholderplasser før og gå resten av veien hjem :)

06.okt.2010 | 22:22
URL: http://chiss.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Christine:Takk for tipsene christine!

07.okt.2010 | 17:05
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits