07.okt.2010 | 17:25

Solen tittet frem

Utrolig hva sol og varme kan gjøre både med humøret,og formen. Idag så måtte jeg ut en tur før jeg nå skal skrive videre på oppgaven min så jeg får tatt eksamen. Solen skinner,og humøret er bedre. Hatt så dårlig energi siste. Var innom gamle jobben for å levere en arbeidsskjorter og for å få meg en kopp kaffe til turen min.

Før jeg gikk ut tok jeg meg et bad,leste videre i "spis,elsk og lev" av Elizabeth Gilbert.Fikk også lønningen fra det stedet jeg har jobbet som vikar et par ganger,vil kalle det vikar siden ikke er noe fast. Så det var også grunn til å trekke på smilebåndet. Nå får jeg komme på rommet å skrive..Ønsker alle en fin torsdagskveld!

Håper på å få gjort noe!

3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Pia Bjørnsen:

fine bilder! =) vær delig vær her idag også!

07.okt.2010 | 18:38
URL: http://www.pab.blogg.no
xoxoninamartine:

Det var jo ikke ett sekund for tidlig, at du fikk lønning fra da du jobbet der :p

07.okt.2010 | 20:07
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Pia Bjørnsen: Tusen takk! koselig å høre! fint at været bedrer seg=)

08.okt.2010 | 08:04
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits