08.okt.2010 | 02:05

Life as we know itDa var torsdagen over,fredagen har ankommet. Disse ukene går så fort, vil at ting skal saktne ned litt. Noen som har skrudd livet på en fast forward knapp uten av jeg vet det?

Torsdagen brukte jeg delvis på å skrive oppgave,eller fikse på den, er på 95% hvis jeg skal si hvor langt jeg er kommet. 5% gjør jeg dag eller på lørdagen, eller det er værtfall mine planer. Vet ikke om de blir gjennomført, selve selvkontrollen(er det ikke det man kaller det.. når man prøver å fokusere på noe..)er ikke på topp.

Skal ikke mye for i sidespore meg, er bare litt emosjonell vrak til tider. I går så fikk jeg helt panikk og skrive sperre når jeg holdt på meg å prøve å finne på noe mer til oppgaven. Lærerens kommentar til oppgaven kvernet i hodet mitt og jeg prøvde å være effektiv til ingen nytte. Men skal ikke henge med hodet,skal gi et nytt forsøk senere idag.

vil værtfall gi et godt forsøk...The old me ville ha skrudd på en ny episode av enten Glee, NCIS/NCIS:LA eller Criminal Minds nå,men skal opp om 5 timer. Vet ikke hvem som er seierherren,kanskje fornuften.. Men ønsker alle en fin fredag og en god helg.

Skal svare på alle kommentarer i morgen før jeg drar, blir helt fokusert på å slenge ut innlegg og spre tankene mine til de som titter innom,at jeg glemmer helt at jeg har på godkjenning på kommentarene mine.

Takker og bukker for all besøk!

 

1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Du den fast forwardknappen er hos meg også, makan, høstferien er snart slutt buhu,.. ha en god natt Nina.

08.okt.2010 | 02:55
URL: http://www.trinecam.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits