08.okt.2010 | 19:30

Bilder

Skal fremkalle bilder fra Hellas studieturen jeg hadde fra jan-mars måned i år. Så jeg prøver igjen å overføre bilder til minnebanken på fotoknudsen.no, de har sånn kampanje tilbud. Tilbudet går ut at hvis du bestiller mer enn 200 bilder får de for 0,39 kr pr stk. Hvis jeg ikke har mistforstått. Så nå har jeg takket være snille Hanne L,fått snoket rundt i hennes facebookfotoalbum etter bilder jeg kan ta med. Jeg er utrolig dårlig på å ta bilder som inneholder folk og meg selv.


©Bilde tatt av Hanne L.J

Etter på skal jeg og familien glo på "X-FACTOR" og kose oss med potetgull&dip. Så skal jeg få med meg den nyeste episoden av Vampire Diaries,NCIS/NCIS:LA og Criminal Minds. Eller vi får se hva jeg får tid til. Er litt trøtt og sliten.

Har hatt en koselig lese dag med Hanne L og Anne Marthe, lenge siden jeg hadde sett Anne Marthe. Så det ble litt skravling ved siden av pensumlesing. Synes vi var flinke vi! Etter endt nerding på Sophus Bugge dro jeg til Oslo City for *kremt* hysjhysj..Kjøpe bursdaggave til min kjære søster,som for øyeblikket er i Hamar for å besøke et par venninner.

Fikk med meg noe krims krams fra både H&M,CUBUS og Platekompaniet. Skal legge ut bilder etterpå!

Håper alle har hatt en fin fredag hittil!


©Bilde tatt av: Hanne L.J

 

edit: ble noe kluss og surr,så jeg tror jeg heller tar turen til en fotobutikk og fikser det der.hehe..

4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!crazycoconuts:

fint det øverste bilde :D

08.okt.2010 | 19:34
URL: http://crazycoconuts.blogg.no
hudendin:

Fint bilde ;)

Har du lyst til å se mine tips?

08.okt.2010 | 19:35
URL: http://hudendin.blogg.no
Pia Bjørnsen:

kjempe fine bilder! =) så koselig ut.

08.okt.2010 | 20:51
URL: http://www.pab.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

hudendin:takk. kjekt med hudtips!

08.okt.2010 | 21:35
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits