09.okt.2010 | 13:57

Shop to you drop(nesten)

Slapp av folkens har ikke vært på en real handle tur,men en mini shop to you drop handle tur i går. Hadde ikke så veldig mye penger å rutte med etter å kjøpt gave til min søster,men bursdagsgaven er på etterskudd over 1 mnd. Har et par bilder under på hva jeg kjøpte.

Glemte helt poste det i går!


T.v: søte vanter (kommer bedre bilde under), maaase strikker etter at Marita har mast at vi hadde ingen,men som jeg fant ut i går etter å ryddet i boksen hvor strikkene ligger,så er det mange der også hvis man lettet på ting. hehe. Any way, videre er det sånne småklyper og en lipgloss formet som en muffins fra H&M. Alt på bildet er fra H&M


Vantene fra H&M (kr 59,50), Skikkelig deilig å ha på. Greit å ha utover nå på høsten,når man ikke helt vil dra på seg vantene eller votter for den saks skyld. Miley greide å snike seg inn i bilde som en linselus.


Oktober fest salg på Platekompaniet,masse fine filmer til under halvpris også. Jeg har sett etter "Alle mine kjære" (The Lovley Bones") etter at jeg leste boka. Da har den alltid vært dyr,men nå kostet den 79,50kr og så ble jeg medlem i fordels klubben "KOMPIS",da får jeg rabatt på ulike ting fremover. Boka bak er sånn skrivebok,tenkte å bruke den til å skrive ned tanker,dikt og litt dagbokish aktig.

Var ikke noe særlig mer enn dette,pluss gaven til Marita. Var ikke helt i form heller,så jeg får heller ta igjen handletur en annen dag,kanskje fredagen som kommer.

 

 


4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Lilli:

Fine innkjøp, og søt pusekatt :)

09.okt.2010 | 16:26
URL: http://lillien.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Lilli:takk!

09.okt.2010 | 21:42
URL: http://nina89.blogg.no/
xoxoninamartine:

Så søte hansker :)

Jeg stemmer for ny handletur :D Hehe, har faktisk ikke kjøpt en eneste DVD etter at jeg kom hjem til Norge (tror jeg), hva er det kompis greiene for noe egentlig?

09.okt.2010 | 23:19
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

xoxoninamartine: så bra. vi må på shopping snart sammen. du melder deg inn gratis,får sånn kort som du bruker når det er sånne tilbud,uten kortet får du ikke de prosentene ..

10.okt.2010 | 16:18
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits