10.okt.2010 | 02:24

Going on a ride withVet det er sent,at det kanskje ikke er så bra på for døgnrytmen min. men fikk så lyst å se på den nyeste episoden av NCIS//Sesong 8//episode 3 eller var det 4? Hmm. husker ikke helt,. Værtfall den nyeste. Etter det finner du meg godt gjemt under dyna. Søndagen min håper jeg blir brukt i fornuftens navn,og at jeg tar fram kvalifiseringsoppgaven igjen,klar til møte min fiende. Bli ferdig,så jeg kan senke skuldrene litt før det er eksamen om ca 6 uker.

Kjenner jeg meg rett så kommer det en nattahilsen til mine lesrere i tillegg til dette innlegget.Men tilfelle pcen blir overopphetet og slukker seg av i ren protest,så sier jeg natta nå!


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!:

NCIS er fantastisk :D har bare sett 2 sesonger, men gleder meg til mer :)

God natt

10.okt.2010 | 02:26
Nina C(er å finne på wordpress):

Anonym:Takk! du har mye mer å glede deg til!^^;

10.okt.2010 | 16:06
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits