11.okt.2010 | 23:05

Just push it

Endelig ferdig med den oppgaven i "Trolldomsprosessene i Norge", eller jeg føler meg ferdig med den. Får bare krysse bein og armer om hverandre at den blir godkjent,så jeg igjen kan ta eksamen i faget.

Skulle være et fint bilde her,men blogg.no sier at ingen av
bildene jeg har på i bildemappa mi på pcen er i riktig format.
er i jpeg. alle sammen.

Fler som har samme problem?

Skal se én episode av "Glee",kanskje 1 episode av en eller annen tvserie. Litt sånn belønning for at jeg har gjort ferdig oppgaven.

 

1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Helene (inspirasjon) :

Tror nok det er flere som har problemer med å laste opp bilder her på blogg akkurat nå! Har ikke prøvd selv, så jeg vet ikke..

Ha en god kveld, fullt fortjent å se tv-serier etter å ha vært så flink ja :))

11.okt.2010 | 23:22
URL: http://inspirasjon1.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits