12.okt.2010 | 19:18

Tuesdays..Da har jeg endelig fått somlet meg til å skrible ned noe på bloggen. Vært i daffemodus en stund etter jeg har kommet hjem(som vanlig).

Har tenkt å slappe av utover kvelden, ta klutene til i morgen tenker jeg. Vurderer å lese hjemme,men vi får se.
Gleder meg til dagens "Grey's  Anatomy" episode, så noe reklame dings for grey's tidliger på tv2,hva som skjer utover sesongen. Mye spennende!
Klør i fingrene etter å se hele sesongen med en gang via nettet eller laste ned. Men Grey's Anatomy er faktisk en av få tvserier som jeg følger med på tvkassa for tiden.

Har du noen planer for i kveld?

Grey's Anatomy?

4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nina:

Jeg følger egentlig ikke med på noe på TV'en for tiden sånn fast :c)

Kveldens planer? Å.. Rommet mitt ser ut som noen har sluppet en bombe der... Jippi, dette blir gøy!

12.okt.2010 | 19:27
URL: http://nina1995.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Høstoffer er den tredje boken av Mons Kallentoft :) <3

12.okt.2010 | 19:45
URL: http://lillesmurf.no
Helene (inspirasjon) :

ikveld skal jeg bare slappe av, legge meg tidlig og muligens tenne lys for det er så godt når det er småkaldt. men først og fremst nå skal jeg se sinnasnekker'n og kanskje greys :))

ha en fin kveld!

12.okt.2010 | 20:47
URL: http://inspirasjon1.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf:Da vet jeg det=) har mye å se frem til på bokfronten når dette høstsemesteret er over=)<3

13.okt.2010 | 00:06
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits