13.okt.2010 | 14:28

MY MOBILEWATCH IS A BITCH SOMETIMES


klikk på bildet for å komme til weheartit.com eieren.

Aw.skulle egentlig stå opp tidligere i dag,men hadde for meg at jeg stilte klokken riktig. Ingen hjemme heller til å vekke meg,så denne dama stod opp klokken ett. Skulle stå opp myyyye tidligere.

Får vel begynne med lesingen av pensum snart,før jeg blir sittende stuck i denne sofaen.  Ønsker alle en fin onsdag.

Skikkelig gråvær ute,det hjelper ikke heller på daffehumøret mitt. I tillegg har jeg fått stiv nakke,eller vondt i nakken. Så jeg kan ikke snu hodet mitt til venstre uten at det gjør  kjempe vondt.

En dårlig start på dagen..

3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!♥ MARIELL RENATE. :

sv; Jaafyy, det er kjempe rørende : )

13.okt.2010 | 14:40
URL: http://mariellrenate.blogg.no/
Nikky:

tusen takk snuppas skoene er fra dinsko, forresten ikke glem at du kan pinge ditt antrekk ved å sende det til adenike@live.no og få det publisert på bloggen på søndag :)

13.okt.2010 | 15:29
URL: http://nikky.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARIELL RENATE:satt å små snufset jeg!

13.okt.2010 | 17:39
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits