14.okt.2010 | 02:54

I just wanted to say...good night to y'all!

Huff, onsdagen gikk over fort den også,hadde håpet på den fine lese dagen ettersom jeg bestemte meg for å være hjemme likevel. Når jeg våknet opp etter at min kjære mobil klokke ikke vekket meg som den skulle, fant jeg fort ut at nakken min ikke var helt god. Mest sannsynligvis at jeg har ligget galt eller noe,ekkelt er det værtfall. Hele onsdagen har jeg gått å anstrengt meg,så nå er jeg ganske sliten i nakken. Kanskje på tide å legge seg også. Så én episode av Glee(sesong 2),så måtte jeg bare se én til. Da var klokken mye plutselig..oops! Ville bare si godnatta!

I dag(torsdag) må jeg ringe billettkontoret for å høre hvilke plasser jeg skaffet til Lady Gaga konserten på søndagen som kommer. I all iver og glede,fikk jeg ikke med meg det.Screenshots av episode 2X04( altså episode sesong 2,episode 4).


 

 

 

3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Ida Stenersen:

fine bilder :)

14.okt.2010 | 08:28
URL: http://idsa.blogg.no
Nikky:

sv: mm elsker kaffe <3

14.okt.2010 | 08:58
URL: http://nikky.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Ida Stenersen: Takker=)koselig å høre!

14.okt.2010 | 15:57
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits