14.okt.2010 | 18:14

Why would I eat your homework?


//kilde:weheartit.com

Da skal jeg forsette med pensumlesing, skal til i morgen til muntlig trening finne forskjeller mellom Mayaene og Tiwanakuene(annen stamme indianere) til seminar forelesningen i morgen. Er ikke helt i pensum lese humør,men skal prøve mitt beste å finne noe ut. Søker litt på nett og leser litt i bøkene mine, går saaaktig.. Har mest lyst å gjøre noe annet enn å lese..


//kilde: weheartit.com

Hva skal du i kveld?

Borsett fra sysle med pensum tenkte jeg å se på "Skogheim flytter inn" på TV2. Tror det er enten klokken 20.00 eller 20.30 den starter. Ellers så skal jeg ikke se noe særlig mer på tvkassa tror jeg.. kanskje "Human Target" på TVN hvis jeg har tid.


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Lilli:

Så søtt bilde :)

14.okt.2010 | 19:12
URL: http://lillien.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits