15.okt.2010 | 07:44

Drittmorgen

Dårlig morgen=dårlig humør.. Greide nettopp å søle kaffe på den eneste bukse som ikke er sommeraktig. Perfekt liksom. Håper den tørker pga Mamma har ikke fåttsatt i gang vaskemaskinen pga det var vannstopp i Ask i går pga noe reperasjoner på vannrøret i går.Er ikke så lenge til jeg må dra til Oslo heller, og jeg har følelsen at det er fredag den trettende for meg nå. Etter forelesningen må jeg hente billetter til Lady Gaga konserten jeg og Nina m skal på søndagen som kommer.

Beklager for er surt morgen innlegg,svarer på kommentarene når jeg kommer hjem igjen.


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Isj da, så kjedelig :-( noen dager går bare ALT galt, og de dagene kan man godt unnvære. Og dette er faktisk det første "sure" (om jeg skal kalle det det) innlegget jeg har lest fra deg, så tror du har lov si ifra litt du med ;-) hehe.. ha en fin dag, tross fredag 13ende følelse!

15.okt.2010 | 11:07
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits