15.okt.2010 | 15:49

Grown upsDa må jeg snart raska på,skal på kino med Nina M og Hanne K i Lillestrøm. Så må snart rusle oppover mot bussholde plassen.  Blir mye bussing i dag hvis jeg kan bruke det ordet.


Billettene til Lady Gaga konserten på søndagen som kommer er hentet og betalt.

Selvom dagen startet dårlig(les innlegg under),så ble den litte gran bedre utover dagen. Etter siste seminar gruppe forelesning i HIS1100 "feiret"  Hanne L og Jeg med en burger på "Tank" på campus.

Ønsker alle en fin fredagskveld!

DINE PLANER?


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Lilli:

Kos deg med grown ups, er litt artig :)

15.okt.2010 | 16:17
URL: http://lillien.blogg.no
Maral S.:

HERRE JEG ELSKER DEN FILMEN. lo så jeg pissa på meg xD

15.okt.2010 | 19:50
URL: http://shaitness.blogg.no
missM :

//Oi, takk for at du sa ifra. Kan du se om den virker nå? Den funka jo for meg for jeg er jo innloggen, men fant en annen link jeg tror kan virke.

15.okt.2010 | 23:39
URL: http://loosethreads.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits