16.okt.2010 | 23:45

To night i'm not taking any calls because i'll be dancing....Marita(min søster) har tatt sin første tattovering,hun tok den på Oslo Ink hvis jeg ikke tar feil..
Den er på håndleddet hennes nesten!

 

Håper du har hatt en fin lørdag!


5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!cezz:

du får kose deg MASSEEEEEE på lady gaga konserten :D så heldig du er!! og kjempe fin tattovering søsteren din hadde tatt :) har veldig lyst på selv! ha en fin kveld vidre! ;)

16.okt.2010 | 23:51
URL: http://cezz.blogg.no
TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Kos deg masse massei morgen, Nina.

17.okt.2010 | 00:09
URL: http://www.trinecam.blogg.no
Elisabeth:

Kan skjønne du gleder deg maaaasse :-) du må kose deg max! Kjempeglad på dine vegne - vet hun er et stort idol for deg :-) og så ut som dere har kost deg med mye god mat og kaker - det ene var kvefjordkake om jeg ikke tok feil? Den er god :-)

17.okt.2010 | 00:23
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
MARITA GUNDERSEN :

var koselig idag :-D stemmer , tatoveringa ble tatt på oslo ink ;)

17.okt.2010 | 00:31
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

TrineCam:Det skal jeg gjøre=D

17.okt.2010 | 13:58
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits