17.okt.2010 | 01:31

I just love to paint my nails

For et par år siden ville jeg ikke lakket mine negler så mye,hvis jeg skulle tok jeg bare gjennomsiktig eller enkle (ikke sterke farger). Men det siste året har jeg begynt å lakke neglene mine mer og mer,og det går ikke 1 uke uten at jeg har skiftet farger og design på de, opptil 1-2 ganger. Kanskje ikke hver uke jeg skifter,men elsker å kjøpe de Depend neglelakkene man kan få kjøpt på Cubus (sånn 2 for 39 kr tilbud). Huff,iløpet av tre ukene som har gått har jeg kjøpt 4 sånne. Elsker å prøve ut nye farger og fargekombinasjoner! I annledning av den kommende Lady Gaga konserten som er senere i dag,så skal jeg lakke neglene i mine på nytt.Litt sterke farge,knæsj rosa eller vet ikke hvordan den blir før jeg lakkerer neglene mine.

Skal legge meg straks,men skal bare stikke innom et par blogger før jeg ligger meg med kjære Ipoden min og hører på litt musikk. Kanskje litt Lady Gaga musikk! Må jo varme litt opp før konserten! Beklager å overøse dere med Lady Gaga pjattet mitt,men gleder meg!//bilde jeg fant på google.no//søkeord:nailpolish

'

Da sier jeg natta!

3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!katinkahansen:

de depend neglelakkene har så mange freshe farger !

17.okt.2010 | 10:23
URL: http://katinkahansen.blogg.no
Nina-Martine:

Tror jeg skal lakke mine negler knæsj rosa, skal ha helt svarte klær, tror jeg, så trenger litt farge :p

17.okt.2010 | 11:52
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
Kathleen:

Depend-neglelakk brukte jeg en del før i tiden. Men nå bruker jeg ikke neglelakk i det hele tatt. Jeg tror ikke jeg puller det off særlig godt :-/

17.okt.2010 | 21:12
URL: http://kathleen-bean.blogspot.com

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits