18.okt.2010 | 17:47

A break

Skal ikke overøse dere med gaga hele døgnet rundt. Så dette skal etter dette avsnittet her være et gaga fritt innlegg. En ny uke har startet,en ny uke med nye utfordringer. Skal begynne etterpå med lesing av pensum,den helga som var gikk bort på kino,bursdagsselskap og ja, Lady Gaga Konsert.


Bildekredit

Grå vær ute,trist vær. Blir alltid så bummed når det er dårlig vær ute,alle problemer og bekymringer strømmer på.

Lyst på forandringer igjen på bloggen,liker å pusle og endre ting. Kanskje litt hobby eller noe. Selv er jeg takknemmelig for folk som lager gratis ferdigdesign.. Så god er jeg ikke på design,men prosessen å endre og ha nytt å gjøre liker jeg! Merkelig sånn jeg, ser så mange fine design når jeg bloggsurfer. Blir inspirert !

Har du noen planer idag?

3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!musikkensabc:

Nei, ingen planer. Men tror jeg snart sovner, hehe :)

18.okt.2010 | 17:50
URL: http://www.musikkensabc.blogg.no
Kine Madeleine:

SV: ville ha noe med farge i siden jeg alerede har en parkas i svart, og da var den røde flott :D Det vill absolutt lønne seg å dra dit, vet hvor jeg skal framover :))

18.okt.2010 | 18:04
URL: http://kinem2.blogg.no
seline ekelund:

sv // jeg digger hun helt sykt! selvom hun har forandret seg endel, så lager hun sykt bra tekster og har utrolig bra stil! :)

18.okt.2010 | 19:08
URL: http://exploreit.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits