19.okt.2010 | 20:22

Time to readJa,ehm.kanskje på tide å lese litt pensum også. Vært i dvalemodus i et par dager nå,og har lest et par sider per dag. Det er ikke bra når det er 1 mnd til første eksamen, neste er 3 desember og siste 8 desember. Får vel komme meg også på forelesning i morgen,legge meg fornuftig.


@weheartit.com//school

 

FIlmet Miley(pus) i stad etter at hun fikk nye lekemusen sin,bare et lite klipp og videoen er ikke av beste kvalitet. Men måtte poste den på youtube!

Fler som sitter med nese gravd ned i skolebøker/pensumbøker for tiden?

Etterpå skal jeg legge ut en innleggg eller bruke et gammelt et,til å legge ut html koder for sånn widget som lar dere for eksempel ha et lite ikon eller  bilde som er linket til bloggen min. Kan settes i sidemenyen osv, hvis dere vil linke til min blogg.1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Du er da så flink til å lese da vel.. søøte pusen.. Miley er supersøt.

sv; hehe, kall meg Trinemor du.. pappa gjør det..

20.okt.2010 | 00:59
URL: http://www.trinecam.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits