20.okt.2010 | 02:06

TAR KVELDEN

Eller rettere sagt tar natta. Som dere kanskje merker har jeg (igjen) byttet design. Denne gangen litt mer ryddigere og enklere design. Skal ordne med litt mer fancy header hvis jeg får til da. Akkurat nå er jeg stup trøtt,angrer litt for at jeg begynte å skifte design så sent. Men kunne ikke gi meg når jeg var halvveis.

Design er fra Bloggdesignet.blogg.no (Lisa) og hun har flere ferdiglaget design på lager,så det er bare å stikke innom for å skaffe deg et flunkende nytt design.

Håper valget falt i smak hos dere lesere,og beklager for de som river seg i håret vær gang jeg bytter. Men blir fort lei av design,og greier ikke helt å bestemme meg. Skal sette litt mer i sidemenyen,men nå dunker hodet mitt. Hvis jeg skal greie å komme meg opp på skolen og forelesning i dag(onsdag) må jeg legge meg..

Som jeg har nevnt flere ganger ser denne bloggen aller best i MOZILLA FIREFOX.

Dere får si fra hvis det er noe større problemer som er med bloggen, bilder på forsiden på bloggen tar lang tid å laste og noen ganger kommer det bare gråfelter. Men på innleggsidene skal de vises..Ønsker alle en fin onsdag og godnatta!


0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits