20.okt.2010 | 11:33

Sunny day

Ja, da var det ikke noe forelesning likevel idag. Hadde (igjen) sett feil på undervisningsplanen, har så mange like emne koder(ehm..to av de værtfall). Kjekt at jeg så på facebook før jeg tok bussen,hadde jo ikke vært superkrise. Kunne jo ha sittet å lest på lesesalen. Men som det dovendyret jeg er,kunne jeg purket litt videre.

Da får jeg prøve å gjøre noe fornuftig idag også! Thumbs up for det! Jeg lurte også på om det var fler som ville melde seg på bloggportrett 2010? Skal se om det er fler som jeg ikke har tatt,endel har ikke lagt igjen email eller linket til blogg.Så det er et par stykker som jeg ikke får kommet i kontakt med heller.

Men for de som er interessert,kan klikke der inn her og lese tidligere bloggportrett intervjuer her.

Har du også lyst å bidra med gjesteinnlegg? Da tar jeg gjerne mot bidrag på min kjære mail : ninacg89@gmail.com. Les mer om hva du kan bidra med her! og les tidligere gjestebidrag her!

  1. HVA SKAL DU IDAG?
  2. HVA SYNES DU OM DET NYE DESIGNET? THUMBS UP OR DOWN?

Ønsker alle en super duper fin dag!

3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!pernillerudolfsen:

fin blogg :)

20.okt.2010 | 15:17
URL: http://pernillerudolfsen.blogg.no
TheHibi - Mostly design:

Sv: Mm... Skikkelig kjipt at jeg ikke får komprimert kodene mine lengre hvis de er sykt lange...

20.okt.2010 | 16:37
URL: http://thehibi.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

pernillerudolfsen:takker=)

20.okt.2010 | 23:28
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits