20.okt.2010 | 17:08

Blink


6x11 Grey's Anatomy(Blink)

Greide ikke å vente til neste tirsdagen med neste episode av Grey's Anatomy. Var litt nysjerrig, så jeg bestemte meg for å se denne. Spennende i tiden fremover. Ikke noe farlige greier ennå. Men kommer til å kanskje prøve å se ferdig sesongen,så tirsdager kan brukes til pensumlesing. Eller prøve. Det er noe å se legeserier på engelsk,forstår ikke begrepene. Ikke at jeg gjøre det med norsk subtitle,men da vet jeg at hvis jeg ikke kan se eller rekker en tirsdag med Grey's Anatomy,kan jeg alltid se den online eller laste ned.

->Har du sett ferdig sesong 6 allerede,eller er følger du med på tven(og har tålmodighet,noe jeg ikke har til tider.hehe)?

Nå er det lakse middag igjen her i heimen,så skal jeg rydde roterommet mitt så jeg får lest der uten å bli distrahert av tanken at jeg må rydde det.


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Tonje:

Jeg ser ikke på det programmet jeg, er så mange andre serier jeg ser på! Hehe :)

20.okt.2010 | 17:20
URL: http://www.musikkensabc.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Ja det kan nok være.. Han skal i hvert fall ikke dø, og heldigvis skjedde det ingenting i går!

20.okt.2010 | 20:09
URL: http://lillesmurf.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits