21.okt.2010 | 21:30

Let it snowJa,da har begynte det å snø idag. Det er foreløpig bare et fint lag på bakken,fullt mulig det blir borte iløpet av morgen dagen pga mildere vær.

Jeg har litt love & hate forhold til vinteren, jeg synes det er fint med alt det hvite og vinterlandskapet. Elsker å ta bilder når snøen tynger på grantræra,og når man ser nabo unga løpe forbi med akebretta. Ønsker å være liten igjen,og finne frem ufoakebrette mitt♥

Minuset er jo da kulda(synker det under -15 grader å synes jeg det er alt for kaldt), så kommer isen og knall & fall sesongen. Hater å dette på isen,og er som en gammel kjerring når jeg ser glatte partier. Til og med gamle damer går fortere med gåstolene sine enn meg. Flaut!. Tillegg er de skoene jeg har ikke noe særlig bra mønster,sjekket ikke det når jeg kjøpte. Men de er kjempe gode og varme (foret)!

Så må jeg si at det er ikke noe jul uten noe snø... snø er magisk i seg selv,skulle bare ønske man kunne slippe all isen og knall & fall,sørpe...


HVA MED DEG? LIKER DU SNØ/VINTER?

 

4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Kine Madeleine:

Elsker snø og vinter :-D Gleder meg kjempe masse til jul egentlig nå jeg hehe, blir i skilleligg julestemning når det snør :-))

21.okt.2010 | 21:35
URL: http://kinem2.blogg.no
crazycoconuts:

Tror jeg og har et elsk/hat forhold ;) Det er jo, som du sa kjempefin natur som er perfekt å ta bilder av :D Men så er det jo kaldt da... Og vått :P

21.okt.2010 | 21:42
URL: http://www.crazycoconuts.blogg.no
MARITA GUNDERSEN :

samme som deg igrunn :P

21.okt.2010 | 21:47
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
annettepsy:

Det har kommet snø til Moss idag også! Men kos med snø, peis og kakao :)

21.okt.2010 | 23:40
URL: http://annettepsy.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits