22.okt.2010 | 00:10

Tar kvelden

Hodet mitt verker som bare det,og jeg er glad for at det ikke er noe forelesning i dag(fredag). Tenker på alt kaoset det blir med forsinket buss,tbane osv, pga snøfallet. Har ikke kommet så veldig mye ned,men det har dekket bakket. Skal være hjemme å slappe av og lese pensum, så får vi hjemme en overnattingsgjest på 5 år, altså nevøen til marita og meg. Jeg skal jobbe i helga på Hellerudssletta, vet ikke helt hva ennå. Er litt ala vikar,jobber ikke fast heller og kan ikke klassifiseres som delttid heller. Kanskje nesten delttid. Nok om det.Tok dette bildet på Blindern igår,syntes det var en fin statue.Møtte på Hanne K i går før forelesningen,og etter når vi tok banen ned igjen sammen.Skravlet litt om Lady Gaga konserten;om hvordan den var osv. Hun var ikke der,men ville vite hvordan den var. Hadde en grei forelesning i går,litt deilig å være ferdig med seminar på ene faget. Men det betyr bare at det nærmer seg eksamen.Hadde tenkt å legge meg uten et natta innlegg til dere lesere,men så for å spare mobilen min for penger for å mobilblogge(er litt bloggavhengig.. skulle sett meg når jeg var i Hellas på studie reise i år,og blogg.no funket ikke den første uken..ny reiseblogg på wordpress ble det..hehe)

Vil takke alle som titter innom bloggen,setter pris på alle kommentarer og respons fra dere!

Ser veldig mange bloggere som ikke bruker tiden på svare enten via svarfunksjon eller på blogg. Skal ikke peke ut noen,vet jo at de på topplisten ikke kan svare alle. Men å pleie det "forholdet" som kanskje blir til en fast leser til bloggen er jo greit.

Men nok skravling om det,skal ikke syte.. Huff,litt avsporing her.. Har skrevet om dette tidligere. Men skal ikke rippe det opp igjen.hehe

DET JEG SKULLE SI VAR: NATTA,SOV GODT! HA EN SUPER FIN HELG!

blir ikke så veldig mye blogging på meg denne helgen!Har mye å gjøre! Kommer nok noe fra meg!


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Bildene var fine. God natt, Nina, håper hodepinen slipper taket.

22.okt.2010 | 01:12
URL: http://www.trinecam.blogg.no
Kari :

Hei! Så moro da! Jeg vinner nesten aldri noe :D

Ha en god dag!

22.okt.2010 | 10:06
URL: http://kariwalms.blogg.no
carinacharlotte:

Fin statue :-)

Håper du sov godt da, og at du får en fin helg <3

22.okt.2010 | 10:49
URL: http://missbee.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits