22.okt.2010 | 23:47

Addicted to my blog

Ja,ehm..sa jeg forrige innlegg(les under dette) at jeg skulle ta meg en liten bloggpause. Kreativiteten er ikke på topp,og jeg kunne godt å spydd ut innlegg uten mening. Men jeg tenkte jeg skulle ta meg litt avstand fra bloggen.

Fikk lyst å si til alle blogglesere at jeg skal komme tilbake (kanskje ikke om så lenge.hehe),med nye idéer og ny giv.

Blir en busy helg,så for å bare si fra og ikke bloggavhengige meg skal ha trangen til å blogge og forklare hvorfor jeg ikke er aktiv,så tar jeg heller meg en bloggpause fra i morgen.

Ønsker alle en fin helg! Så kommer jeg nok snart tilbake!
Helgen er fylt med jobbing for meg,kanskje skvise inn litt pensum lesing.. Nå skal jeg legge meg ,skal opp tidlig i morgen. Natta!

4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!ida:

stilig bilde :)

23.okt.2010 | 00:23
URL: http://idsa,blogg.no
musikkensabc:

God helg :)

23.okt.2010 | 07:18
URL: http://www.musikkensabc.blogg.no
missM :

Hehe, er fort gjort å blogge litt mer en planlagt... Men jeg trar meg selv ett par dager fri innimelom. Tenker at det grå greit ;)

// Wipeout var litt vanskelig, men det var aller mest gøy. En stor hinderbane for voksene! Så hadde vel kanskej jeg litt flaks også siden jeg kom så langt.

23.okt.2010 | 21:26
URL: http://loosethreads.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

ida:takk=)koselig å høre!

23.okt.2010 | 22:11
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits