24.okt.2010 | 20:42

So long...

Ja,da har jeg fått sjans til å sitte meg ned å blogge igjen. Bloggpausen(les innlegg under) var mest av den grunn at jeg var ganske opptatt lady denne helg,og blir så utrolig sliten å jobbe på messe hele tiden. På lørdagen jobbet jeg 10,5 timer og i dag 9,5 time. Beina verker,ryggen er vond og jeg har begynt å få sår & ekkel hals. Vil ikke bli sjuk igjen,sist gang var i begynnelsen av september måned.Jobbet på EXPORAMA//HELLERUDSLETTA i helga med min kjære svigerinne,moren hennes igjen og brodern,(på lørdag) og idag var det også en venninne av henne som jobbet med meg og svigerinnen min. Sier bare 1 ting:STRESS! Masse folk, masse biler og når vi står i en slags kiosk å selger pølser,hamburger,brus,godteri og annet blir det mye ståing og vonde bein.


Denne karen var hovedstjernen,siden han har tvshowet ved samme navn. Var kamera overalt,og han vimset rundt(les mer om festivalen som har vært)

Selvom bloggpausen ikke var av den lengste,så har jeg fått litt "pause", har fått litt idéer å jobbe videre med. Innlegg å skrive. Én  ting jeg har lyst er å opprette en fotoblogg, et annet sted enn blogg.no, dumt at du ikke kan knytte flere blogger til kontoen. Er jo ikke proff innenfor foto,men liker å pusle med det,redigere og vise frem bildene.Kommer jo til å publisere bilder og sånt her,men tidligere bilder jeg har tatt. Litt andre ting som kanskje ikke er så spennende å se eller at jeg ikke har hatt noe særlig innlegg å bruke de til. Litt sånn random bilder.

Er bare i tankestadiet..

Håper alle har hatt en fin helg! Er utslitt nå, og håper jeg kommer meg opp til forelesning i morgen.

- Thumbs up for fotoblogg ? eller thumbs ned?

8 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nina-Martine:

Ja, det er litt dritt at man ikke kan ha flere blogger på en konto....

Og thumbs up for fotoblogg, men bare hvis du virkelig har lyst og ikke ditcher denne bloggen :D

24.okt.2010 | 20:52
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
missM :

// så kjekt med heiing! Det liker jeg ;)

24.okt.2010 | 21:12
URL: http://loosethreads.blogg.no
Beauty By Ina - Makeup og alt mulig gøy!:

Sv; Awww så søt du er!!! DET VAR SÅ HYGGELIG GJORT ! Da måå du lage det, for jeg er ikke god på sånt!! Hihi, og du var forresten den totusende kommentaren min så jeg linker til deg i det nyeste innlegget mitt også! Hihi kleeem <3

24.okt.2010 | 21:33
URL: http://beautybyIna.blogg.no
Gry:

thumbs up for fotoblogg;)

24.okt.2010 | 21:56
URL: http://gryggaa.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

missM:hehe.så bra=)

24.okt.2010 | 22:30
URL: http://nina89.blogg.no/
musikkensabc:

Thumbs up for fotoblogg :)

24.okt.2010 | 22:51
URL: http://www.musikkensabc.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Ja man må helt klart se hele. Dette er en film man bør følge litt med i :)

25.okt.2010 | 05:37
URL: http://lillesmurf.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf: Da skal jeg prøve å få sett hele én dag=)

25.okt.2010 | 17:13
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits