25.okt.2010 | 14:44

I probably look like hell

(Advarsel: kan forekomme masse syting og klaging i dette innlegget. Vær forberedt før du leser videre.)

Den såre og ekle halsen jeg hadde hele arbeidsdagen i går når jeg jobbet på exporama slo seg helt ut idag når jeg stod opp. Hele halsen var sår og jeg følte som ene siden var hovnet opp(ligger trykk på følte). Hadde problemer med å svelge,og hadde whisky stemme. Eller værtfall veldig hes stemme,bankende hode og følelsen å ha feber,men ikke ha det.fine tegningen jeg har tegnet i paint. prøver å fange sinnstemningen.hehe

Forelesningen ble lagt i skuffen,og jeg bestemte meg for å hvile videre. Ta sjansen på at det ikke er så ille til onsdagen og resten av uka med forelesning. Håper det er bare halsen og hodet som "forkjølelsen sitter i".,øynene mine føles som de skal koke og er tørre(føles som det) Men merker at nesa ikke er langt unna for å åpne seg som Niagara Falls.

Beklager for sykdomspjattet. Liker ikke å være syk(hvem gjør det?). Håper dette er ikke så ille som jeg får det til å høres ut som,men at det går over iløpet av uka.


picturecredit(@wehearit.com)

Ønsker god bedring til alle som er forkjølet eller syke!

får vel prøve å gjøre noe fornuftig idag,hvis jeg orker. Ikke lett å konsentrere seg når man har vondt i hodet mer eller mindre,men får prøve mitt beste.

Randi hvis du titter innom her,så beklager for at jeg ikke kan møte deg idag, føler meg ikke bra og vil helst ikke smitte andre. Vi får møtes en annen gang og skravle!

4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!xoxoninamartine:

Hehe, fin tegning :p

Men uff da, håper du føler deg bedre etterhvert!

25.okt.2010 | 16:01
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
Beauty By Ina - Makeup og alt mulig gøy!:

Aww tusen takk Nina! Den ble kjempe fin! Jeg linket til deg nederst i innlegget igjen! Du er en søtnos! :D <3 Det er så kult! Vi har visst om hverandre i 1 år nå! Fra når jeg blogget på sukkerberta! Det er kjempe kult! Hihi, kleeem <3

25.okt.2010 | 16:54
URL: http://beautybyIna.blogg.no
Daeva Tollnes:

:-(

25.okt.2010 | 17:13
URL: http://holdfintkjeft.blogg.no
annettepsy:

God bedring Nina! Håper du kommer deg :)

25.okt.2010 | 17:54
URL: http://annettepsy.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits