26.okt.2010 | 00:00

A docters appointment


<bilde er hentet fra her>

Da har jeg mikset og trikset litt på headeren til bloggen, hva synes dere? Ellers så har jeg bare gjort noe småforandringer og sånne ting. Mandagen gikk fort over denne gangen også, var hjemme pga en begynnende forkjølelse.Håper det egentlig bare er sår og ekkel hals,og stopper med det.

Idag(tirsdag) så har jeg time hos fastlegen min pga psoriassisen min(utslettet jeg har), og hun skal bl.a sjekke det og noe annet.

Utover dagen skal jeg finne på noe med Hanne K, siden hun har sånn snedige 2 for 1 kino tilbudet som Chess kunder har. Vi har planer å se den norske filmen NOKAS.


Tar bilde når hun vasker seg.. Liker å tro at hun skjuler seg fra paparazzien..hehe

Håper alle har hatt en fin mandag..

Deres tirsdagsplaner?

 

2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!julie <3:

helt supernusselig blogg, elsket det du hadde gjort med headeren.

26.okt.2010 | 00:07
URL: http://www.juliefalck.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

julie:Koselig å høre at du synes det=)

26.okt.2010 | 00:37
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits