26.okt.2010 | 10:55

Going under with..

The cold. Second time this fall, sore throat and headache.. Foreløpig kan jeg ikke si at det er 100% forkjølelse ennå. Men forkjølelse tenker jeg på vondt i hode,rennende nese/øyne og tett hals/hoste.. Men foreløpig har jeg innmari sår hals og tett er den. Ekkel og slimete. Nesa er holder fremdeles fortet og ingen sprekker i min Niagara Falls og med det mener jeg at når forkjølelsen er kommet så renner nesa mi som en foss. Eller føles som det.


(Bilde er linket)

Var nettopp hos legen og etter å ventet over en halv time på vente rommet,og blitt invadert av eldre bølgen på vente rommet,var det heldigvis min tur.Fastlegen sa at jeg hadde fin rosa sløyfe på jakken min (sånn rosasløyfe som man får kjøpt på Lindex;som støtte til kreftsaken). Hun synes at psoriassis utbruddet var blitt verre og etter "oj,fyttirakkern så mye det har blitt nå" utbrudd etter å undersøkt alle stedene,fikk jeg blåresept på salver og liminemt(eller hva det heter,sånn for psoriassissen i hodebunnen).  Hun lurte også om jeg stresset mye nå og det er en kjent faktor at psoriassiss forverre seg med mye stress.

Har hatt mye stress med skole og pensum, andre bekymringer og stress generelt. Mye som svirrer oppi topplokket som gjør at kløingen starter. Før jeg vet ordet av det klør jeg som jeg skulle hatt 100 myggestikk på armen og flasser som søren.


©Nina C.G

Nå skal jeg bare slappe av litt på senga før jeg skal ta meg en dusj,hodet verker som bare det nå......


 


 

4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Huff det høres så slitsomt ut da og klø så mye. Håper salver og slikt hjelper litt. Også håper jeg det ikke blir store forkjølelsen da. God bedring,

26.okt.2010 | 12:59
URL: http://www.trinecam.blogg.no
Nina-Martine:

Uff ja, kan tenke meg at psoriassis klør mye, og at det blir jo ikke noe bedre hvis du stresser for mye.... Får håpe det roer seg ned litt, må jo bli gal av å prøve å ikke klø :p

26.okt.2010 | 13:27
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
-monica:

Du og er syk.. stakkars:(.. ikke bra med vær skifte.. du får også ha masse god bedring.. ja.. salve og liniment;).. hehe..

26.okt.2010 | 14:24
URL: http://moncg.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Nina: Ja, det er ganske plagsomt å hele tiden ikke klø,og konsentrere seg..

26.okt.2010 | 14:54
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits