26.okt.2010 | 15:47

Off I go


fra NOKAS filmen..

Da skal jeg en liten tur til Lillestrøm for å møte Hanne. Vi skal se på NOKAS filmen,så skal vi vel også teste ut den kampanje tilbudet som Chess kunder har på tirsdager,den få to kino billetter for 1.

Du kan gå inn på chess.no for å sjekke hvilken kino dette tilbudet gjelder. Gjelder på 60 kinoer rundgt om i landet..

...ellers idag har jeg ikke gjort noe annet enn å slappe av. Vært litt i slappfisk modus.. Irriterende å være småforkjølet. Skal ikke klage,vet om flere som ligger med verre forkjølelse.

Ønsker alle en fin tirsdag! Har sett dagens "Grey's Anatomy" episode etter at jeg greide ikke å la være.Sett neste tirsdags episode også.

Andre som følger med via nett/laster ned "Grey' Anatomy"?

2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

kos deg på kino ;)

26.okt.2010 | 15:57
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
cathsverden:

SV: det går bra vettu, jeg har jo ikke akkurat vært tilstede på bloggen min på en stund heller. så derfro jeg svarer så seint. er du kommet noe videre på bidraget eller?

26.okt.2010 | 21:21
URL: http://cathsverden.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits