27.okt.2010 | 07:23

HomeOrket ikke tanken på flere timer på skolen med tett nese og tett hals. Søvnen ble det ikke noe i natt. Har bare vanskeligheter å stå opp generelt, føler at skolen tynger på og vet ikke helt hvor jeg skal begynne med pensum. Er bare så stresset nå. Hjelper ikke å være på forelesninger akkurat, men når man først er hjemme bør man ha selvkontroll nok til å gjøre noe fornuftig.

Har bare lyst å komme videre.. Får prøve meg litt på pensum når jeg får sovet litt..


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Masse god bedring, Nina! Skiftende og utforutsigbart høstvær drar med seg den skiten der, dessverre :-( håper du blir frisk som en fisk snarest!

Sv; Tuuusen takk :-) det begynner ordne seg nå, til tross for litt klusserier :-)

27.okt.2010 | 09:37
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
missM:

uff, kjedelig med slike tunge dager. Håper du kommer deg ut av det :)
Jeg har hatt et par andre blogger, men fant ut at det ble bare rot og tull og holde styr på dem, så nå skjer alt på den ene. Lykke til med ditt prosjekt, blir gøy å se :)

27.okt.2010 | 12:17
URL: http://loosethreads.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits