28.okt.2010 | 01:32

Good God what have we done....

 

Da er sesong 3 ferdig av  "The Big Bang Theory"... Vet det er seint,men don't worry. Skal legge meg etter å ladet min kjære Ipod Pinky. Formen er mye bedre,bare den innmari såre halsen og slimballene som er ekle mot meg.


"Bazzinga"

Sikkert andre smarte ting å gjøre før man legger seg en å se ferdig siste episoden av The Big Bang Theory.Men skulle vente til en episode av NCIS:LA ble ferdig,så så jeg på 2 episoder av The Big Bang Theory i mens. Klokken ble mye, trøttheten er ikke kommet. Kan skyldes kaffen jeg drakk tidligere i går kveld/nesten natt.

Ble kaffesugen og jeg vet det er ikke lurt å drikke kaffe sent på kveld, og så har eller er tante rød på anmarsj. Da får jeg lett munchies(dilla/higer etter) på noe. Skal ikke kjede leserne mine med sånne ting. Litt need to know basis,og jeg tror ikke dere er interessert i det.


Søta Miley,som pleier av og til å sove med tunga si ute. Har noen søte,men rare vaner..Er hun ikke søt?

Skal prøve å få komme meg opp til forelesningen som starter 10.15,noe som tilsier at jeg må opp rundt halv ni for å rekke ti bussen mot Oslo. Med tanke på min treige morgenstart,at jeg ikke våkner så lett burde jeg lagt meg for..ehm.. 2 timer siden kanskje. Logikk er ikke alltid min bestevenn for å si det på den måten..

Håper alle hadde en fin onsdag, min var litt grå og litt deprimerende pga regnværet, og dumme halsen min . Litt grådag.Skal ikke syte og klage, bare enkelte dager som er litt0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits