28.okt.2010 | 16:42

Bildeprosjekt: # 8

#8


Colour in a grey world


Les det nyeste innlegget på fotobloggen: her

6 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!cathsverden:

SV: tusen takk nina:) sender like mange klemmer tilbake

det går bra vettu. jeg forstår du ahr mye å gjøre med skolen. har selv mange venner som er studenter og de sier det er hardt. ikke det at jeg vet hvordan det er, for jeg har desverre ikke råd til å bli student. noe som er et av mine problemer om dagen kan du si. jeg ønsker å komme meg videre i livet og få meg en utdannelse, men har ikke rå :P skikkelig dritt! men sånn er det. forstår godt at du må prioritere pensum:) ikke stress du, jeg bare passer på at folk som skal være med ikke glemmer det;)

28.okt.2010 | 18:39
URL: http://cathsverden.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Du mååå virkelig se videre.. Det er fortsatt like bra :D Tro meg :D

28.okt.2010 | 20:00
URL: http://lillesmurf.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Ja jeg liker også de ;)

28.okt.2010 | 20:19
URL: http://lillesmurf.no
Janne Kaldvansvik:

Fint!

28.okt.2010 | 22:51
URL: http://jannekaldvans.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

janne:Takk=)

29.okt.2010 | 01:12
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf: =) det skal jeg vettu!

29.okt.2010 | 01:14
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits