28.okt.2010 | 22:57

I read something

Ja, da tenkte jeg skulle få til et innlegg før dagen var omme.  Mozilla firefoxen min er ikke helt bra,og klikker så jeg er på Internet Explorer.


@weheartit.com//keyword: school

Dagen har gått over fort, vært i slappfisk modus og har prøvd å få gjort noe fornuftig utover dagen. Har fått lest pensum,men ikke himla mye. Tar sjansen på at jeg får lest mer på skolen i morgen. Må få med meg forelesning(vet jeg sa det i går),men det er greit å få litt normalitet tilbake. Blir lett at man kommer i en viss bane,at man slakker av men pensum. Det er ikke bra.


Miley, hun har funnet et nytt tilholdssted. I seksjonen i stua. Sitter der å venter på at lekemusa skal rusle forbi.

Får ikke håpe at det blir kaldt vær ute,da er det finne frem stillongsen. Nå skal jeg ta meg en dusj før jeg skal se en episode av enten NCIS/NCIS:LA eller Supernatural. Har en del på  pcen som jeg ikke har sett ennå.

Håper alle har hatt en fin torsdag..

Skal svare på kommentarer etter jeg er ferdigdusjet! Hender jeg glemmer å godkjenne fortløpende.0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits