29.okt.2010 | 01:35

Mens det blåser rundt ørene....

Rene høststormen ute når jeg skribler ned disse ordene sent på natt. Skal legge meg straks,bare pusse tennene og stelle meg.. Av og til synes jeg det er koselig når det blåser rundt veggene,sitte inne med pledd og en god kaffe(eller te) i hånden. Kanskje sitte med en god bok eller magasin,eller glo på tvkassa.

Høsten betyr innekose tid og mye man kan gjøre selv om været ikke er på sitt beste. Jeg er ikke alltid like flink til å gjøre det,pga jeg blir sittende å kope foran pcen eller bare ikke gjøre noe.

Har bestilt en del bilder fra Hellas turen som jeg hadde tidligere i år,fra fotoknudsen.no. Eller rettere sagt studieturen. Hadde helt glemt å fullføre bestillingen,hadde bare lagret det pga jeg var ikke sikker om jeg hadde råd til alle bildene. Så var det sent på natt. Har tatt bort en del,og vært litt frem og tilbake. Mange bilder jeg kunne tatt med.

Takker Hanne L,for at hun lot meg låne bilder fra turen. I retrospektiv tok jeg ikke så veeeldig mange fine bilder, eller bilder av folk som var med på turen (og meg selv).. Ble vel fascinert av omgivelsene og kulturen rundt meg. Så det er en god del hanne bilder,og don't worry hanne,skal gi deg all kredit i fotoalbumet mitt. Flink fotograf er du,enkelte bildene måtte jeg bare ha pga de var så fine og vakre!

Får vel ordne Mozilla firefoxen i morgen, akkurat nå bruker jeg Internet Explorer og litt uvant ettersom jeg har brukt firefox i en god del år. Mozilla er litt klikk på pcen og henger seg opp hele tiden, skal avinstallere den og installere på nytt.

Ha en fin halloween helg! Skal slappe av,lese og hmm.. ja, slappe av. hehe Altså en nokså rolig helg, i forhold til arbeidshelga i forrige uke. Huff,slitsom helg det var,men tjente penger værtfall!!!!

 

 

0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits