29.okt.2010 | 10:37

Lady gaga on Oprah..

Hadde nettopp stått opp da mamma ropte til meg " Nina, det er hun gaga dama med rare klærne på Oprah". Men musikk fra både "Monster" og "Just Dance" ble spilt i en melody,eller sånn flere i en sang sak. Så måtte jeg forte meg å bli ferdig med å stelle meg. Oprah startet vel litt rundt ti tiden,og jeg kom opp nærmere halv elleve.

Var ganske annerledes å se henne på tv og på Oprah. Hun var på showet for å snakke om "Monsterball",men også om katestrofen i Haiti. Så showet var vel fra i fjor én gang. Hun snakket mye og var veldig jordnær.
(©Nina M. )Nina M tok bra bilder selv om vi satt et stykke unna scenen på OsloSpektrum den 17.okt,da Lady Gaga hadde ekstra konserten sin.

Ja,da burde jeg begynne å pakke sekken min. Mest lyst å purke videre hjemme,lese og gjøre noe. Den forelesningssalen jeg skal være i snart 2 timer er kald,og som regel er foreleserne eldre herre menn som er ganske tørre til tider. Har ikke hatt han vi skal i dag før,så jeg skal ikke være slem å forhåndsdømme. Når jeg først blir kald,så blir jeg frosen og trøtt. Med tanke på at forelesningen er fra 14.15-16.00;er det laaang tid.Halloween er til helgen,har ikke store planer på selve dagen som er halloweenish. Men vet det er mange som skal på fester og lignende. I helgen skal jeg prøve å fokusere på pensum,det nærmer seg faretruende eksamen.

Ønsker alle en fin fredag...

 

 

5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!carinacharlotte:

lady gaga <3<3

29.okt.2010 | 11:38
URL: http://missbee.blogg.no
Lilli:

Så på det i dag selv (:

29.okt.2010 | 13:35
URL: http://lillien.blogg.no
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Hehe.. " det er hun gaga dama med rare klærne på Oprah" :-P måtte trekke litt på smilebåndet av den - moren min synes også Gaga er en smule snål, men jeg vet hun digger musikken ;-)

29.okt.2010 | 13:49
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
missM :

// det er en del vintagebutikker i Markveien i Oslo, men jeg kjøper mye av mitt på ebay....

29.okt.2010 | 13:59
URL: http://loosethreads.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Lilli: Så bra=)

29.okt.2010 | 17:40
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits