29.okt.2010 | 19:41

Jakten på norsk bistand

På fremsiden av blogg.no fenget denne konkurransen her meg, hvor du skal skrive en kort tekst(min 50 ord) på hvor du tror bistanden går henn. Du kan vinne en tur i Zambia og se hvordan hjelpen fra oss kan forandre og gjøre noe forskjell i et land.Norad  satser på bistand i ulike landsdeler som Afrika,Asia & Oceania,Europa og Midøsten. Med bistand pengene gir Norad  de aktuelle landene det gjelder mulighet til å komme ut av fattigdom og få muligheten til spire på egenhånd. Bistand går til mange ulike områder som f.eks helse,næring,utdanning og humanitær hjelp. Områder som trengs bistand til, og  hjelpen kommer særlig frem til land som ikke har den muligheten til tilføye egne midler på de områdene . Norad gjør en viktig jobb med  å viderutvikle og sikre landene som trenger hjelp, gjennom midlene fra Norge. Det er viktig gi en hjelpende hånd ,og med Norad kan pengene som vi gir komme frem der det trengs!

 

Klikk her for mer informasjon om jakten på norsk bistand.

5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

SÅ KULT :-D

29.okt.2010 | 19:47
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Martine:

Kanskje jeg skal melde meg på selv? Har utrolig lyst til det :D

Men jeg er med i en fotokonkurranse, og ville vært veldig snilt hvis du ville stemt :) Det gir deg tre ekstra lapper med navnet ditt på i min konkurranse! Større sjangse for å vinne for oss begge! (:

29.okt.2010 | 19:58
URL: http://mengen.blogg.no/
Kine Madeleine:

Å så sinnsyk kult :D Skal absolutt meldte meg på uten tvil :D

29.okt.2010 | 20:07
URL: http://kinem2.blogg.no
:

Hei

Vi i Norad er veldig glade for det engasjementet du og mange andre viste i konkurransen om å bli med til Zambia. Tusen takk! Vi håper du fortsetter å være engasjert i bistand. Ikke minst håper vi at du følger med på hva bloggerne som vant konkurransen blogger om når de er i Zambia mellom 26.november og 1. desember.

De neste par ukene kommer vi til å invitere deg og de andre konkurransedeltagerne eksklusivt til å være med på et par aktiviteter, blant annet en ny konkurranse. Følg med, følg med.

Tusen takk for engasjementet.

Med vennlig hilsen

Norad

Marte Lid, prosjektleder Jakten på norsk bistand

09.nov.2010 | 00:04
Jakten på norsk bistand - Norad:

Takk for ditt engasjement i Jakten på norsk bistand! Du og de andre bloggerne som var med i Jakten på norsk bistand, kan fortsatt få være med å påvirke hva som skal skje i Zambia.

De fire bloggerne som skal reise til Zambia får med seg 10.000 kroner. Pengene skal brukes til å kjøpe noe som kan være til hjelp for zambisk ungdom.

Vi ønsker ditt forslag til hvordan 10.000 kr kan brukes av fredskorpserne til Norges Idrettsforbund for å skape mer aktivitet hos ungdommene de jobber sammen med. Skriv et blogginnlegg på minimum 50 ord, og kod innlegget med ? noradkonk?. De tre innleggene som velges ut til avstemning neste helg får gavekort hos Sten og Strøm til en verdi av 1000 kroner. Les gjerne innlegg fra en av fredskorpserne om hva de jobber med på gjestebloggen (http://jaktenpaanorskbistandgjest.blogg.no/).

Med vennlig hilsen

Norad

12.nov.2010 | 14:31
URL: http://jaktenpaanorskbistand.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits