31.okt.2010 | 02:31

YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH

Supernatural blir bare mer spennende og spennede for hver episode som går. One thing ; There's something wrong with Sammy..

Har mine egne teorier,men er nysjerrig på hva skaperne og manus forfatterne har i tankene sine. Synd det er 1 uke jeg må vente med å se neste episode.

Nå tar jeg kvelden,og ja folkens; jeg har husket å stille klokken 1 time tilbake. Når jeg logget på var listen over nye innlegg fra bloggvennene mine enten "Husk å stille klokka!",eller "Har du stilt klokka?": hehe. Jeg tror mer eller mindre folk har fått med seg det,så det er derfor jeg ikke skrev et eget innlegg til det.

Hatt en fin lørdag, ble ikke veldig mye lesing. Nina M og jeg tok oss en kino tur, hun var så snill å spanderte på meg.Selvom jeg ikke hadde råd til det. Vi så på "The Social Network". Skal skrive mer om filmen senere!

Natta!

Hvordan var din lørdag?

9 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Lisa @ bloggdesignet:

sv: Klokka til blogg.no ble tydeligvis stilt tilbake litt tidlig i går. Den skulle stilles tilbake i natt, så den er riktig nå :)

31.okt.2010 | 09:04
URL: http://bloggdesignet.blogg.no
musikkensabc:

Nei, min Lørdag var veldig avslappende! :)

31.okt.2010 | 09:50
URL: http://www.musikkensabc.blogg.no
Carina:

SV: Takk =)
Elsker supernatural! Hvis du ser traileren til neste episode så finner du ut hva som er gærent med han ;) Skikkelig awesome tvist!

31.okt.2010 | 12:05
URL: http://absolutcarina.blogg.o
TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Min lørdag var fin den, stille og rolig. I dag skal jeg ut på tur også skal jeg sette ut halloweenlyktene mine til barna som kommer og tigger snop, hehe.

31.okt.2010 | 12:45
URL: http://www.trinecam.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Carina: uh..det skal jeg sjekke ut! supernatural<3

31.okt.2010 | 15:06
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

musikkensabc:greit med sånne lørdager =)

31.okt.2010 | 15:06
URL: http://nina89.blogg.no/
MARITA GUNDERSEN :

min lørdag var awesome :)

31.okt.2010 | 15:07
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Lisa @ bloggdesignet: Ja,jeg oppdaget det etter jeg hadde lagt igjen kommentaren på bloggen.hehe=)

31.okt.2010 | 15:09
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

MARITA GUNDERSEN: hørtes som du hadde en fin lørdag=D

01.nov.2010 | 22:27
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits