02.nov.2010 | 14:42

My plans

Har ikke de store planene for dagen,men skal prøve å få til litt pensum lesing. Været ute er ikke de beste heller, og blir så daffemodus når det er dårlig vær ute. Har mest lyst å ligge under dyna og slappe av. Eller sitte å lese noe annet en pensum.
Skal også slette den andre fotobloggen jeg opprettet på blogspot.com,blir litt mye å ha to blogger. Vet det er mange som har det,men det blir lett for at den går i glemme boka. Men hvis jeg føler for å det senere,så skal jeg prøve ut det igjen.Foreløpig tar jeg å publiserer bilder og sånt på bloggen her. Ville kanskje også prøve ut en annen bloggformat enn blogg.no.

Men takk for de som har tittet innom den!

Ønsker alle en fin tirsdag!

Hva er deres planer for dagen?

 

5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!:

Vi har ganske like planer idag! :)

02.nov.2010 | 14:48
marika - mmarika.com:

SV: tusen takk for kommentaren:) ha en fin dag:)

02.nov.2010 | 17:22
URL: http://mmarika.blogg.no
cathsverden:

SV: det går nok sikkert bra så lenge du gjør så godt du kan :) man kan jo ikke gjøre mer enn det.

02.nov.2010 | 18:03
URL: http://cathsverden.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MMARIKA.COM:Bare hyggelig!=D

03.nov.2010 | 01:44
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Anonym: Så bra=) hehe^^

03.nov.2010 | 01:44
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits