03.nov.2010 | 23:41

BLOGGPORTRETT 2010: Maral S.

Da har jeg endelig fått rompa i gir og sett igang med bloggportrett intervjuer igjen. Vært litt dvale,og trodde at jeg hadde fått det meste med på lista over de som har meldt seg på.Lenge leve latskapen. Men utfra de som har husket å legge igjen bloggadresse og kanskje mail,har jeg fått tak i noen bra bloggportrettintervjuobjekter.

Les intervjuet under, en av de mest kreative svarte jeg har hatt i bloggportrett 2010 runden!

 

 

Navn: Maral S.
Alder: tre år til, og jeg kan bli drita LOVLIG... med andre ord, 15.
Skole/Jobb: Farshan har et hemmelig magisk rom bak kjølerommet, der jeg og brødrene mine lærer om magi for å kunne konkurrere om å bli den neste familiemagikeren... (Haha. Jeg liker ikke å legge ut om sånn informasjon, for man kan spore meg ned og finne ut hvor jeg bor.)
Sivilstatus: "All the single ladies, all the single ladies.."
Hobby: Fotografi, lesing/skriving, tegning, "styling" av klær, haha. Er veldig interessert i klær og stil, ja.
Bloggadresse: www.shaitness.blogg.no
Lesere/besøkende pr dag: Do you expect me to talk? (Jeg forventer et svar som "No mrs Bond, I expect you to die!")

1)Hvor lenge har du blogget og hvorfor begynte du?
Jeg har hatt 1 blogg før, men jeg ble lei etter noen måneder. Så fikk jeg et badass kamera. Så startet den seriøse bloggingen.
Blogget rundt 4-5 måneder, I believe. Begynte å blogge på nytt fordi jeg lider av oppmerksomhetsyken, og trengte et sted å legge ut om mitt eller miserable liv. Neida. Joda. Neida. (Joda). Dessuten elsker jeg å ta bilder, så jeg tenkte dette ville bli et fint "lager" for de jeg blir fornøyd med. Men blogging er gøy i seg selv, haha.
2)(Har du hatt andre blogger enn denne du blogger fra nå?Isåfall hvilken?/hvor sluttet du?)Har hatt en tidligere, som jeg nevnte. Den sletta jeg fordi jeg rett og slett innså at jeg ikke var bloggmateriale på den tiden. Dessuten lekte jeg "spesiell" og ble ikke inspirert av noe som helst, så det var ikke mye å blogge om...
3)Bloggnavnet,hvordan kom du fram til det?Hvis du skulle endret det til noe annet pr dags dato,hva ville du kalt bloggen din?
Haha, en tid gikk jeg rundt og sa "shaitness!" hver gang jeg glemte noe, ble overrasket, stanga i et bord, stol, vegg, dør (du skjønner tegninga).
Hadde sikkert endret navnet til noe mer epic, men er fornøyd så det holder *selvtilfreds smil*
4)Favorittblogger?Liste over blogger jeg leser? Allright, brace yourself: VOE!
Neida. Jeg er ikke desperat.
Jeg leser et par blogger som er inspirert av Japan, et par fashion blogger (fordi de som skriver dem har en egen selvstendig stil, de følger ikke moten blindt) et par blogger med fine bilder og et par jeg kan sitte og le av. Favorittbloggen? Ingen over, ingen ved siden av, sier jeg bare da :D
5) Hvis du skulle komme med 3 tips til nye bloggere,hva ville du komme ha tipset om?
1)NEVER, NEVER FACKEN EVER FOR FUCKS SAKE skriv "fin header, kommenter tilbake?"
Sånne kommentarer irriterer noe sinnsykt. Spesielt på meg, som ikke har en header engang... men allikevel får jeg minst 2 sånne i uka (true story)
2) "lol i dag var jeg med trinesøtapedopuskjekken så gik jeg hjem å mamma hade lakt skjøttkakaer og hun skule snu seg for å hente papir og pappa sto der og hun svinge til ventsre og pappa bare "to teh left, to teh left," så lo vi det er ikke morsomm når du leser det men det var morsom da hhahahaa lol xD :P <333". Om du prøver å få meg helt suicidal, mission accomplished.
3)Kjør din egen stil. Jeg har gått innom uttalige mange "OlgaLise - kommenterer du, kommenterer jeg tilbake" blogger som jeg ikke engang gidder å kaste bort hjernekapasiteten min på å huske engang. Og ikke se opp til topplistebloggerne heller, de er ikke så spesielle som du tror... det er bare det at de får dra på filmpremierer og har ellers mer penger å kaste bort på klær en oss normale folk...6) Hvis du skulle beskrive bloggen din med tre ord,hvilke tre ord ville det ha vært?
Jegbloggernårjegvilognårjegfølerfordet. (Tror jeg er den eneste i verdenshistorien som bruker det som et ord..)
Fotografifull. (Er det er ord?)
Personlifisert. (Figure that one out)
7)Gjenspeiler bloggen deg?(dvs føler du at du er deg selv på bloggen?)Det spørs. Jeg har jo ikke et liv, og jeg bruker enhver anledning til å framheve det... Men jeg liker ikke å bli altfor personlig på bloggen. Jeg har ikke skrevet om jeg er forelsket, om jeg liker fargen blå, eller hva jeg synes om rasister, heller. Synes det er greit å holde en viss avstand til mennesker jeg ikke kjenner.
Men mange av bildene jeg tar gjenspeiler ofte humøret mitt (les: konstant tragisk og klagende)8)Ditt livsmotto?/sitater?
Jeg har noen skikkelig bra mottoer på lager, synd jeg ikke kommer på noen nå, haha
9)Hvor er du om ti år?
Sitter på en eksklusiv fest i Paris med hoveddesigneren for Chanel til høyre og Lady Gagas etterfølger til venstre, røyker cubanske sigarer imens jeg drikker et glass Chateau Mouton-Rotschild Jeroboam årgang 1945  ... Ambisjoner? Neeeeh.

10) Siste spørsmål:Siste spørsmål: Hvis du skulle være én annen person(kjendis/sportsutøver/skuespiller osv)? Hvem ville du ha valgt? Og hvorfor?

 

OMFG JEG HADDE SÅÅÅÅ VALGT RIHANNA LIXM <3 HU ER SÅÅ PEEEEN OG FLIINK <3.
Hellno.
Jeg hadde faktisk valgt Hitler. Det hadde vært noe sinnsykt fascinerende å kunne analysere et så sykt hode på så nært hold, selv for bare 10 minutter.
Ellers hadde jeg valgt å være en trangsynt voksen person i Amerika. Jeg synes det er så rart at så mange kan leve "in denial," som det heter. Noen som kjenner igjen "deport all muslims, they are terrorists" og "God hates fags" ?
For å kunne løse et problem, må man først kunne kjenne seg igjen i det...
Takk til Maral S. som ville stille opp! Lyst å være med på et intervju? Klikk her for å melde deg på!

0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits