04.nov.2010 | 01:26

It think the day was ok.

Da var torsdagen nok en gang kommet, onsdagen("lillelørdagen")har kommet og gått. Hadde en effektiv onsdag hjemme med pensumboka. Skrev notater som blekket føyk,følte jeg fikk gjort noe fornuftig.

Ellers så gikk onsdagen med på å slappe av, se på tv og sitte ved pcen innemellom notatskrivingen.

Fikk en kommentar i går,ikke noe krass eller noe..Men fikk meg litt å trekke på smilebåndet..Er somsagt eller som jeg kanskje har klagd over;inne i en periode hvor jeg litt skolelei. Ikke pga studiet,men kanskje mer av lasset av pensum. Det pleier som regel å skje hver semester,men kommer meg gjennom selvom jeg ser ut som jeg skal bukke under. Fikk ikke svart på bloggen til vedkommende,men håper hun titter innom å ser svaret enten her eller der jeg har svart.

Sånn er studielivet, det er ikke en "dans på roser". Det er maaase å lese,men det er jo verdt det når du får graden din og kan få gode jobbtilbuder etter x antall år på universitet/høgskole.Har forresten en ny spørrerunde(hadde en for vel 3-4 mnd) siden,og siden jeg har fått nye bloggvenner og lesere,så tenkte jeg kunne kjøre igang én gang til. Holder den litt oppe,så jeg får litt spørsmål. KLIKK HER FOR Å STILLE DITT SPØRSMÅL!

Se på svarene fra forrige runde her!

Håper du har hatt en fin onsdag!

psst! Les det nyeste bloggportrett intervjuet her!

1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!k:

heh, nå har jeg litt pause i mitt studie, men jeg får litt dårlig samvittighet når jeg blir umotivert mens jeg studerer. det er jo egentlig et kjempeprivilegie, så jeg BURDE jo storkose meg masse, men ja... sånt skjer jo ikke alltid.

04.nov.2010 | 06:00
URL: http://keowyn.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits