04.nov.2010 | 21:13

My IpodTidligere idag når jeg satt på lesesalen i fred og ro,og skulle zappe inn i min egen verden,og høre på musikk på min kjære Ipod nano(3.generasjon). Men så fikk jeg startet å høre på musikk,og når jeg begynte å skulle skifte sanger  så funket ikke menyhjulet på ipoden(der det menu og play/pause hjulet)."panikkslagen" prøvde jeg å få den av,men det gikk ikke. Så jeg måtte bare la musikken spille hele spillelista. Skulle vente til den var ladet ut,men hadde jo ladet den dagen forut.

Vel hjemme og litt "hva-skal-jeg-gjøre-har-ikke-råd-egentlig-til-å-kjøpe-noe-nytt" modus. Etter å gjenopprettet Ipoden Itunes og litt skriking "pokker,virk da..kjære ipod" funket den. Kanskje ikke skriking som gjorde at den funket. Men foreløpig har jeg musikkspiller.

Marita lurte hvorfor jeg skulle kjøpe ny Ipod og ikke vanlig mp3 spiller(dette var før jeg fikk fikset den), og som jeg sier..Jeg har blitt glad i Ipod og ja, synes de er best. Har hatt Ipod i 3 år nå,og blitt vant til hele greia. Men hvis det blir sånn at jeg må bytte,så kan jeg jo ta noe annet en Ipod.De er jo ikke billige,men kan jo vente etter jul.Så er det nok mye salg og hvis ipoden min er heeelt ødelagt,så kan det hende at jeg kjøper en ny en.

Ipod♥Music

10 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Charlotte! :

Sv: Nice! Ha en fin kveld!

04.nov.2010 | 21:19
URL: http://frkhagen92.blogg.no
cathsverden:

SV: hurra! jeg visste du ville klare å gjette riktig :D hun heter bella:D hva ellers liksom ;)

04.nov.2010 | 22:13
URL: http://cathsverden.blogg.no
TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

jeg digger iPod og iPhone og iMac. hehe..

04.nov.2010 | 22:19
URL: http://www.trinecam.blogg.no
cathsverden:

SV: ja ikke sant :D det kommer til å bli så spennende :)

04.nov.2010 | 22:27
URL: http://cathsverden.blogg.no
xoxoninamartine:

Jeg kommer nok heller aldri til å kjøpe noe annet enn iPod, jeg er så vanemenneske. Selv om de tidligere har klikket nå og da, så greier jeg ikke å få meg til å kjøpe noe annet, det er bare noe spesielt med iPod :p

04.nov.2010 | 23:26
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

cathsverden: det kan jeg forestille meg=) heldig dere er!

05.nov.2010 | 17:25
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

TrineCam: hehe.så bra.. =) kommer til å holde meg til ipod=)

05.nov.2010 | 17:27
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

cathsverden: Yeah.. hadde på følelsen enten noe fra twilight eller harry potter=)

05.nov.2010 | 17:27
URL: http://nina89.blogg.no/
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Sånn ipod har jeg også - bare i rosa :-) <3

06.nov.2010 | 17:41
URL: http://cogitoergosum.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

cogito, ergo sum: go ipod<3

06.nov.2010 | 18:45
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits